De lijsten

Aangezien er nogal wat verwarring bleek te zijn omtrent de natuur en achtergrond van de verschillende Buffy-NL mailing-lijsten is deze pagina in het leven geroepen. Lees wel goed wat er staat, anders krijg je misschien meer e-mails dan je aankunt of iets anders onplezants. Als je ondanks deze pagina extra hulp nodig hebt, wees gerust, je kunt ook door de moderators op de lijsten worden gezet (Dus door Jeroen of Anneke op alle lijsten, behalve op de Buffy-NL Tradinglijst, die is onder beheer van Sonja).

Buffy-NL

Buffy-NL is de echte discussielijst waar je mensen kunt leren kennen die van 'Buffy' en 'Angel' fan zijn, en samen met hen kan discussiŽren over verschillende onderwerpen die met de serie te maken hebben. Van deze lijst krijg je een hoop e-mail elke dag aangezien het ledenaantal iedere week weer stijgt (zit op 17 december 2000 op 90, 28 april 2002 op 193!). Krijg je dus al redelijk veel e-mail, schrijf je dan in op de 'digest' versie. Meer informatie over deze lijst is te vinden op de discussielijst.

 

De Buffy-NL meetingslijst

De Buffy-NL meetingslijst is een initiatief genomen nadat er op de Buffy-NL lijst grote discussies plaatsvonden over ontmoetingen 'in het echt'. Omdat wij moderators dat niet zo aardig vonden voor de leden van Buffy-NL die niet in 'meetings' geÔnteresseerd waren creŽerden we een aparte afscheiding waar dit soort dingen nou apart op besproken wordt. Deze lijst telt ongeveer 20 leden en voorziet je electronische brievenbus dus van heel wat minder e-mails. Maar het gaat hier wel om ontmoetingen, niet om Buffy/Angel!

Bij deze lijst is het erg belangrijk als je jezelf even voorstelt. Als je dan naar een meeting gaat 'kennen' we je alvast een beetje.

 

De Buffy-NL Tradinglijst

Deze mailinglijst is bedoeld om Buffy en Angel spullen met elkaar te ruilen/verkopen. Je kunt bijv. Buffy afleveringen op CD-ROM aanbieden of vragen, CD-ROM's met andere Buffy zaken zoals screensavers, muziek, plaatjes etc. Ook kun je posters, plaatjes en alles wat met Buffy of Angel te maken heeft op deze lijst ruilen, aanbieden of vragen. Vragen en opmerkingen over deze lijst moeten worden gericht aan Sonja, de moderator van deze lijst.

Let wel: Voor de uiteindelijke 'deal' tussen twee leden van de lijst zijn de moderators niet verantwoordelijk!!