Meetings

Van tijd tot tijd wordt er een ontmoeting (ofwel 'meeting', of zoals Thorwald zegt 'meet-ding' 8-) ) georganiseerd waar in ontspannen sfeer lijstleden elkaar kunnen ontmoeten 'in het echt'. 5 November 2000 was de allereerste meeting, en daarna zijn er geregeld weer ontmoetingen georganiseerd. Zo zijn we de allereerste keer wezen bowlen, en hebben we gezellig wat gegeten in Utrecht, en zijn we bij de Eftelingmeeting met zijn allen naar de Efteling gegaan. Omdat we geen fanclub zijn en het wel ontmoetingen zijn vanuit de discussielijst zetten we op deze pagina's geen informatie over de meetings. 

Als je gezellig eens met ons meewilt, raden we  je aan om eerst een tijdlang mee te praten op de Buffy NL lijst, en als je denkt dat je iedereen voldoende 'kent', jezelf lid te maken van de meetingslijst, waarop alle discussies over de meetings plaatsvinden. Als je namelijk zomaar op een meeting komt is het ook wel leuk als de mensen jou een beetje kennen van je meningen en commentaar op de lijst. :)

12 augustus 2000: de (eigenlijke allereerste) Eftelingmeeting

5 november 2000: De Eerste Meeting (met lijstouder-toezicht ;) ) - lees Jeroen's impressie van de meeting in Utrecht

December 2000: De D.B.A.F. Fanclubdagmeeting - lees Anneke's verslagje van deze dag

6 januari 2001: Eftelingmeeting (oftewel: "Efteling revisited")

zaterdag 24 maart 2001: de Jaarbeursmeeting oftewel de Verjaardagmeeting. Hiervan zijn twee erg leuke verslagen gemaakt: door Corona een geschreven verslag vol interessante en pikante details, en een getekend stripverhaal door Leo.

De tweede D.B.A.F. fanclubdagmeeting, nu in Leerdam

De derde Eftelingmeeting in de vakantie

De tweede Utrechtmeeting- bowlen & eten bij Mr Jacks

zondag 16 september 2001: Videomeeting bij JohanS

zaterdag 27 oktober 2001: De American Pie 2 meeting! Maar liefst drie verslagen, van Breyten, Wendy en Henri!

zondag 17 november 2001: de derde fanclubdagmeeting in Nieuwegein

Donderdag 6 december 2001: virtuele Sinterklaas-meeting. We hebben Sinterklaas 2001 op speciale wijze gevierd in de chatroom, en wel door eerst op de derde fanclubmeeting op 17 november lootjes te trekken en voor degeen wiens naam je getrokken had een gedichtje te schrijven. Die 'lazen' we aan elkaar voor in de chatroom. Het was erg gezellig en de gedichtjes waren van hoge kwaliteit. Ze zijn ook allemaal nog na te lezen. Klik hier.

zaterdag 5 januari 2002: De vierde Eftelingmeeting.

17 maart de vierde Fanclubdag

zaterdag 13 april 2002: de Eindhovenmeeting

vrijdag 25 tot maandag 27 mei: het Buffy-NL Kampje

met tussendoor nog een heleboel midweekmeetings.

Ondertussen is het aantal meetings wat gehouden wordt niet meer bij te houden; twee keer per jaar, in winter en zomer is bijna traditie de Efteling te bezoeken; elke grote film is excuus genoeg voor een meeting (zo gingen we naar Spiderman, Lord of the Rings: The Two Towers, Minority Report, Star Wars: Attack of the Clones.. om er maar een paar te noemen).